Air gula

tips utk air minum gula supaya x muntah please.. ??

2 Balas

Minum cepat2 jgn seteguk2..lpstu g kumur and telax je tggu 2 jam nk amik darah lg skali

5y ago

Mmg kna puasa dr kul 10mlm tu..dtg awal spya dapt giliran minum awal..lps minum xbole minum air kosong nnt result xvalin kna minum lg skali..minum cepat lps tu bgtau nurse pastu tggu 2 jam utk amik darah kali kedua..pastu da bole minum air masak byk2..alhamdulillah da 2 minggu nurse xde call..maknanya xsangkut. Kalau sangkut dlm masa 3 - 5 hari nurse akan call.

Minum sekali teguk n kumur2 dgn air kosong selepas minum

5y ago

xdpt sis..misi gitau mulut je.. tu yg blur x tahu nk buat ape..huhuhu.. thanks sis share info..