hb rendah

Tips untuk naikkan hb?boleh kongsi tak aaa hmmm .hb asyik turun naik?

23 Balas

Bykkan mkn sayur bayam, hati ayam n tempe kata doc. Sy lpas tahu hb rendah tu, trylah jg ambil supplement lain. Sy pernah try jus mamariam & beaumama. Dua2 berkesan, kena ikut kesesuaian bdn jg sis. Kdg2 ada yg lambat berkesan.. smpai lahir tu sy ambil beaumama jak sbb dia jenis tablet, senang bawa pi mana2 😊

4y ago

Ok je consume ni.. cuma tekak sy selama mengndung x nak terima rasa jus tu 😅 tpi sy gagahkan jg hbiskan sebotol, ok sgt lah sbb hb cntik.. kurang pening2