Tips hindar chemical pregnancy

Any tips untk hindar dari chemical pregnancy?? Rasa down sgt ..happy kejap je..lepas tu kecewa😭😭

6 Balas

Jaga makan minum jaga badan.. laki bini dua2 main peranan .. untuk kualiti sperm and telur. Kalau kualiti telur ok and sperm pula masalah maka CP tu mmg ada. So dua2 kena main peranan jaga sperm and telur masing2. Amalkan gaya hidup sihat.

Setahu saya tiada cara untuk hindar chemical pregnancy sebab ia proses yang semulajadi. Lebih elok dapatkan opinion daripada pakar O&G.

xde..sye pn penah jd.. sye akn lega lps scan je .. stakat upt double line, neves n tkot masih ade..

sya selalu alami...dr bg tips slps haid bersama dgn psgn slps 4 hari untuk kualiti sel y kuat..stop manis2..

1y ago

skrg ni tgh cuba tips dktr..semoga ada keajaiban pregnant tahun ni ..

Jaga mkn jgn mkn fast food mkn sihat2 dan senaman juga. Kalau suami merokok minta kurangkn/stop.

suami isteri kene jaga makan