due 6/8 masih takde tanda

tips cepatkan bukaan please.. harihari selalu bejalan smpai dh sakit sgt dh pinggang ni. nk bediri skrng rse mengah je. senaman semua dh buat. nk bersama suami, pjj plk🥲 sy risau overdue lgi (pregy anak no2) time 38minggu berat baby dh 3.2kg. skrng 39 tktahu lah berat berapa dh. takut tk dpt teran bdn saya da lah kecik molek je 😭

2 Balas

Due kita sama wak tapi sya ni anak first .. masih tkda tanda apa lagi cume perut je suke mngeras