Due 15 ogos..

Hrni 38w5d..Masih xde tanda2..senaman dh buat,sakit lutut sakit pinggang laa pulak. Mengah.. kdg2 time buat krja umah .ad terasa ringan perut ni..ad jgk trpikir..bby ni Makin kecik ke?gerakan bby cukup je tiap2 Hari..any tips selain bersama suami utk mudahkn bersalin? Sy ad gdm..sy xnk induce xnk czer

4 Balas

sama la saya 37 dah tp bby msih tknk msuk laluan tu n xdp tanda2 brslin lg

Sy due 13hb08 tnda2 bsalin ada,tp baby Blum nk kluar lg

2mo ago

samalah sis. saya due 13/8 jugak. tp baby masih syok duduk dekat dalam lagi agaknya. puas dah pujuk baby utk keluar 😵

due sy 16/8 blm ada tnda² lg... bby masih seronk lg dlm perut

2mo ago

Perut ada tak mengeras2 kee ?

hrni dh masuk wad..dh turun tnda lendir campur darah..