Upt prengant kabur

Slm semua mmy2 dlm ni..sy nk tnye ni..sy dh cek upt prengant tpi kabur lah..sy cek upt 21/10/21..sb sy dh lewat period 4 hri dh skrng ni..tpi lama2 dy jdi pudar..sy last period 24/9/21..klau kte kn sy dh 4 minggu skrng ni..sy sbnnye prengant ke tk ni risau sgt lah ni..tpi sy ade sengugut jgk buat msa ni..tpi tk period jgk..sy ttc 5 thun lebih dh skrng

1 Balas

Nanti cuba test dgn clearblue digital, tu selalunya kalau keluar pregnant mmg insyaAllah besar harapan mmg dh lekat. Tp kalau was-was jugak boleh pergi klinik ibu dan anak utk check beta HCG melalui darah. Boleh tau dh berapa minggu pregnant juga. Sbb nk tunggu scan macam 3-4 minggu lg baru blh nampak.