Sepanjang kehamilan, bagaimana dengan hubungan intim anda dengan pasangan?

Tips berguna di sini: <a href='https://my.theasianparent.com/4-sebab-mengapa-seks-ketika-hamil-adalah-seksi' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/4-sebab-mengapa-seks-ketika-hamil-adalah-seksi</a>
Voice your Opinion
Makin menurun
Makin meningkat
Sama sahaja seperti sebelum hamil

815 respon

13 Balas

Nak jugak bersama dgn suami tapi fikir risau kan baby dalam rahim nie pulakk.. kasihan jugak tgok suami dh lama dia x dapat merasai hubungan intim kami.. Skrg dh pregnancy 8m.. boleh ke kami bersama????

2minggu sekali je sekrng 🤣 husband kata " jangan lah , saya takut nanti baby dalam perut jadi hancur " emmmm dia ingat bby nii bubur agak nya hahahahah

Husband mcm penat je. Slalu goda anu dia x berapa keras sgt so rasa x puas. Jd malas nak bersama. Dia penat atau sy dah x menarik mungkin.😫

seminggu 1@2x. suami bimbangkan isteri dan anak dalam kandungan kalu bersama terlalu kerap🤭😅

rse serba Salah kite bile rse hubungan intim Ni kurg sangat dah..

tk pnh bt spjang kehamilan .. risau

seminggu 2 atau 3x 😁

👌🏻

setiap hari 👍🏼

👍