13weeks LEFT!!

Tinggal lg 13weeks lg sblm due date.. walau ank nk masuk 4 da tp still tak ley ignore perasaan takot & risau... Tambahan lg bile bace post dr members kt Asianparents & KIMM yg alami macam2 masalah waktu proses kelahiran..adoii seram sejuk rase nye..?

1 Balas

sye lg 14mngu...anak no 4 gak... yaAllah..debor tkut tu.. Allah je tau.. lg2 bile teringat suasana kat Labour room tu... aduhaiiii... moga kite semya dipermudahkan...

4y ago

Allahu same la kite...tgk apps tggl lg 13weeks dup dap dup dap jntung..risau, tkot semua ada..hrap2 smua berjalan lancar hndak nye aamiin