Isteri yg tidak dianggap

Me time terindah bila bergaduh ngan husband .. xpayah masak untuk dia .. sebab dia xsentuh makanan kita masak .. xpayah buat air sebab dia xminum .. xyah bercakap ngan dia sebab dia benci kan .. n paling penting dia xsentuh kita .. entahla .. sebab dah lali dikecewakan banyak kali sampai dah xde rasa .. sebab xexpect dah dia akan layan kita elok .. n xterkejut kalau dia panggil kita babi .. maki n sumpah seranah kita .. Ya Allah aku bernikah untuk bahagia . Tapi kenapa pernikahan ku langsung xbahagia .. kenapa suamiku perlakukan aku seolah musuhnya .. kenapa xpernah dia hargai aku ?

2 Balas

pendapat sy,dari pengalaman ye.jgn kecam tau🤭.klu suami keras,puan kna lg keras.jgn balas sepatah pn kata2 dia.jgn buat ape2 pn utk dia.klu ada ank,buat semua utk ank sja.tdo dlm bilik puan,jgn tdo luar.biar suami yg blah..buat hari2 mcm biasa,mcm xde pape jd.mcm dia xwujud pn bagus🤭..agak2 melampau sgt bg je dia surat tuntut cerai..semoga puan kuat,sabar lalui2 hari2 mndtg💪❤️kita wanita yg kuat dan berani🌸❤️

semoga sis kuat, insyaallah Allah akan sentiasa bersama org2 yang sabar. akan indah pada waktu nyaa❤