Tanya..

time pregnant ble gunting rmbut?sb sy mw gnting tp mama sy ckp xble gnting sb pregnant..

21 Balas

Sya msa 8minggu. tktau la kenapa ttiba rsa rimas dgn rmbut yg pnjg. pkul 11mlm cakap kt husband nk ptong rambut. husband ckp esok je ptong. sya tknk smpai nangis2 nk potong skrg tu jgk. Husband ambik gunting dya tolong guntingkn mlm tu jgk 😂 Esok tu crita dekat mak sya. mak sya tk cakap apa pon. rsa mcm ok je gunting rmbut msa pregnant.