URTI and 4weeks pregnancy

Time check kencing tak lawas dkt klinik Then check sekali upt positive. Terus bgtahu doctor. Dapat antibiotik. Now mcm okey sikit. Tiba2 cramp perut belah kiri. Risau plak saya. Nk g scan awal sgt bru 4weeks. Doakan kandungan saya sihat dan membesar. Amin

1 Balas

Aamiin ya rabbal alamin. Masa hamil memang akan mudah kena URTI. Kena banyak minum air masak dan boleh minum air barli tanpa gula. Apa pun moga dipermudah urusan

2y ago

Sama²