Sakit perut belah kiri dan pinggang

Salam mommies nak tanya laa, normal ke klu tanda awal kehamilan sakit perut belah kiri dan sakit pinggang, pergi klinik doc cakap mungkin luar rahim tapi dia tak scan tak apa semua, terus dia refer hospital, dah sampai hospital doc cakap sembelit je, saya pun keliru, saya takut juga jangan la sampai luar rahim allahu mintak dijauhkan lah 🙏🏻😭 btw saya bru first g check klinik harini katanya baru 4weeks+ mcmtu.

2 Balas

masih baru lagi itu semua normal... kalau bawah 10week mmng dr x scan sbb xnmpk ape² pon... and jngn pk bukan²... positive je...

Yea ker. Saya pun sakit belah kiri. Ada baca jugak. Now dh scan blom?