Dpo 15 , UPT +

Alhamdulillah.. Sekarang 4weeks. Upt positif. Nnt dh cukup seminggu lambat period nak check lagi. Simptom tkde sgt. Ritu je laa rasa mcm nk period. Tpi tak dtg pon period. Tu yg check tu. Bru 5hari lmbt period. Tak sbr nk tggu seminggu😂 simptom lain belum ade. Kerap kencing je. Dan lapar memanjang.. Moga kandungan kali ni sihat sihat je. Rasa takod juga kehamilan kali ni. Sbb pernah gugur tahun lepas usian 7weeks. Ibu2 doakan saya ye😍

4 Balas

saya pun cek upt positif. period pun delay. dan sy terus ke kk di kampung sy. dan nurse sahkan sy pregnant 4 minggu. ☺ dan ni merupakan kandungan pertama sy. kerap kencing tu yess. sy pun alami perkara sama. dan cepat lapar. bangun pagi je terus rasa lapar. malam pun mcm tu. padahal petang tu dah makan kenyang2 tpbalik je keje auto rasa lapar. insyaAllah moga dipermudahkan urusan sis.

11mo ago

yup betul2 😘😘

Sy delay period seminggu bila Check Double line jgk .. Mula² tkde lh rasa ape² symptoms sgt pun . Just kli nih betul² rasa loya . Nasib check tuh dh Delay period Seminggu . Klau kebiasaan sy mmg mls nk Check upt dh .. jge diri baik² ye jgn bt bnde lasak

11mo ago

alhamdulillah.. iyee sis. kerja saya agak lasak. berkait juga dgn chemical buat masa ni saya byk kerja tangguh dlu. tknk bgitau rakan sekerja dulu. nk sorok2 dlu😅

Memang sis simptom lain tu belum ada,tapi tunggu dah tau positive di situlah banyak dramanya😂😂😂😂

11mo ago

Inshaallah aamiin amin ya rabbal aalamiin

same lh sy pun prnh gugur tahun lepas juga ,sy pun rase risau sgtt .semoge kadungan sis sihat 😊

11mo ago

terima kasih sis. saya doakan semua rakan pejuang garis dua dikurniakan rezeki zuriat dan keturunan. saya pon byk fikir bukan2. tapi ingat.. bykkan istigfar. moga Allah lindung🥰