Berapa kerap anda timbang berat anda?
Voice your Opinion
Setiap hari
Dua kali seminggu
Tiga kali seminggu
Empat kali seminggu
Seminggu sekali

2637 respon

36 Balas

assalamualaikum . maaf lari tajuk , saya sngt² perlukan bantuan skrg . saya tengah mengandung skrg dalam 4 bulan gtu . saya berhenti kerja dari bulan 5 lagi d sebabkan alahan ketika mengandung yg sngt teruk , slps alahan dah okay tgh cari kerja yg bersesuaian tpi sngt payah nak cari lg² dgn keadaan skrg ni . 😥 saya meminta sedikit belas kasihan dari kalian jika dapat membantu . 🙌 ni akaun bank saya : 12100-41-00006459-1 BSN . MINTA MAAF ni ja yg sya dapat buat , sya sngt sngt perlukan pertolongan .. sedikit saja pun tdk mengapa . skrg sya tengah menumpang bilik sewa dgn kawan , sya malu untuk terus mngharapkan dia .. 😭 saya tak menipu . kalau nak wassap sy ni no fon 0199760702 . saya tak tau nak minta pertolongan dri siapa lg dgn keadaan skrg . 🥺 Kalau ada sesiapa tau d mna tempat yg bole sy memohon pertolongan skrg ble juga bgtau sy terus . Terima kasih

3y ago

Nama awk salisah ke? Sy dpt bantu sikit je. Semoga dipermudahkan urusan awk.. jga kandungan baik2, jg anak baik2. Anak amanah Allah…. Smoga awk kuat demi anak. Jgn tggal solat. Wlaupun tiada siapa yg ntu awk, igt Allah ada. Take care sis

Jarang timbang sbb malas nak susah hati😂 skrg preggy, selalu timbang pun sbb appt nurse@Dr je lah🥰

2 kali seminggu..hehehe😂😂😂kalau tgk sm je..next time tu anjakkn 3 minggu skali.. #tapxbisou

time p klnk je. sblm ni mmg x pnh terfikir pun nk tahu berat bd brpe kg sbb jenis bdn kecik..

every morning before breakfast are the best time to checking weight

Bila perlu je😂 time checkup je timbang berat

timbang time check klinik jerr. 🤣🤣🤣

jarang timbang.memang susah la nk timbang..

Sebulan skali 😅 asl timbang dkt kk je

kalau rasa nk tau. setahun skli kot 🤣