21week+

Tido malam mama agak xselesa bile dah masuk 20week.. ade x mummy2 yg boleh sharing position tido yg bagus utk usia kandungan 2-3 trimester? Janji baby dlm perut pun selamat... Thank you

2 Balas

For me mengiring kanan selesa lagi dari kiri.. Tapi sejak dah sarat sgt, lagi bape hari je due date ni.. Nak tdo mengiring tu kena guna banyak bantal, sbb bila nak beralih arah tu, sakit dia xyah cakap lah... Kalau xberpaut dekat something mmg payah sgt sy nak beralih arah lain.. Fuhhh... Ni utk diri sendiri lah.. Lain org lain cara kan, tapi mengiring is better sis..

Mengiring paling recommended. Klu terlentang kena tinggikn bhgian ats pinggang 45darjah mcm posisi duduk.