TRIMESTER 3

Nak masuk 32 w ni asyik tido tak lena je tapi badan cepat sgt letih walaupun tak buat keje apa pun. Asyik nak baring je. Penat satu tak dapat rest dgn tido yg cukup sebab mudah terjaga. Mummy2 ada tips tak atau makanan tambahan utk tenaga

7 Balas

Sy pernah beli supplement yg boleh bantu utk bg kita senang rehat. Jd tido mlm dpt rest betol2. Tp kena consult dulu la. Ubat tu memang membantu sy la sbb sy ada insomnia dulu. Sebelum pregnant kalau x boleh tido sy biasa minum susu panas tp masa pregnant x boleh nak minum susu. Jd muntah. Tu yg sy amik ubat tu.

hahaha sama lah sis 32w.. tido pon tak boleh.. asik lapar jerr.. pastu nak baring pon taktau nak baring macam mana.. bantal dah banyak pusing sana pusing sini.. tetap rasa macam sakit pinggang betul.. 😂

sama lah. Tak boleh berdiri/duduk lama sgt, mesti baring. Malam susah dpt tidur lena sbb nak kencing, pusing kiri kanan tak ngam, panas lg. Nasib lah pagi2 boleh contra balik tidur kejap sejam- dua 😂

sama sy pon 32w sekarang..kadang waktu siang lagi nyenyak tido dari malam.. tapi duduk ngn mertua rasa segan jugak nampak macam asyik tido je..padahal malam tu kita berjaga

kan sis😂 kdg malam2 tu rasa penat sangat sekali letak kepala mata terus segar. dahla tak boleh tido pastu perut bunyi2 sebab asyik lapar 😂

sama la sis, kepala pun asyik sakit. mlm2 kena buh myk angin kt kepala, baru lenaaaa

sma la sya pun..cuma nya bila saya mlm susah nk tidur..