Pernahkah anda mencuba untuk tidak minum air manis selama beberapa bulan?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah
Baru nak cuba

1146 respon

21 Balas

Pernah cuba 2 bulan, kemudian bermalam beberapa hari rumah adik, terus terbatal, sekarang belom cuba semula

pernah cbe tpi xblh than...klau x mnun air mnis bdan letih lesu😌last ii air mnis tu mnun due hri skli

mmg jnis suka minum air kosong..tp klau dh wt air manis..minum jgk .kesian membazir

bagi ibu yg aktif dan dalam masa yg sama anak menyusu badan akan terasa keletihan

Waktu berpantang je.kena kuat sebab anak breastfeeding

Baru nak cuba min.. Doakan saya

baru nk cube tp selalu gagal..

Baru nk cuba. Kot boleh 😂

boleh saya tnya .. ni apa?

pernah tapi kurang berjaya