Ibu pakai krim stretch mark tak semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

2109 respon

22 Balas

pakai tpi tetap stretch 😂 nak pakai spya bkurang nak stretch tu tp malah stretch klau bby kuat sngat bgrak ..pakai konsisten pun tkda guna 😂 cmpurkan 2 jenis cream pun sma je 😅

pakai tapi kadang kadang bila rajin and perut terasa gatal. Saya OK je ada stretch mark. Itulah tanda badan kita amazing selama 9 bulan mengandung.

2y ago

samalah beli kemain lagi.. besar botol...Last² pakai time rajin je.. hahaha.. byk skip drpd pakai

tak pakai sebab xde stretch mark...skrg dh 37 week.....yang sulung dulu pun xde stretch mark jgk

saya pakai bio oil sejak masuk 3 bln.. sekarang dah masuk 8 bln, tak de stretch mark.. hrp sampai bsalin nanti stretch mark x keluar..

xpkai pun,, perut xde stretch mark,, ttiba lps raya hritu kat paha naik 🥲,, lpstu skrg kt dada plk 😂

sy sebelum pregnant dh mmg sedia ade stretch mark. hahahahahaha. pakai la produk ape pun. tak jalan jgk.

sy xda strecth mark sbb dari awal kehamilan sy guna booster white lotion..

2y ago

lepas hamil boleh guna juga tuk hilangkan parut strecth mark n hitam2

Mungkin kali tdk perlu pakai lguli,,sbb First baby, but harap2 smua oklah..Aamiin🤲🏻💖

pakai dari awal pregnant, tp stretch mark menjadi makin teruk 😑

Pakai tapi tetap ada 🤣

2y ago

Aamiiin 🤲🏻💕🌹