Pernahkah anda tidak datang haid tetapi keputusan UPT Negatif?

Baca sini <a href='https://my.theasianparent.com/tanda-tanda-awal-mengandung' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/tanda-tanda-awal-mengandung</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak

1819 respon

10 Balas

pernah..2 bln lebih tak dtg period..3 kali buat upt, negetif..tetiba masuk bln ke 3, melimpah darah dgn ketulan besar dlm bilik air..pakai pad tak sampai 5 minit, dah penuh..rupanya sy pregnant tapi tak tau..doc kata, klu dtg klinik awal, upt tak blh detect, kita test guna darah..sedihnya 😪

5 bln x dtang haid..stiap bln negatif.. msuk bln ke 5 tu lh sy positif.. masa tu kndungan bru sbulan.. mgkin priod x tratur

pernah sblm bsalinkn yg pertama..lepas tu xpernah dh..setiap kli dtg period.. ni dh x dtg sbb preggy 7w dh..

pernah jugak...sebulan lewat check UPT negatif... tunggu seminggu 2 lagi ,check UPT eh positif pulak hehe.

pernah.. kitaran haid jd 43 hari.. bulan seterusnya normal balik 28 hari sampai sekarang

Pernah, lambat haid #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Pernah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

pernah

tak