Bleading di usia kandungan 22w

Tibe2 keluar darah pg ni.. tghari keluar lg.. hope xde yg serius..😭 ada kat pital dah ni tunggu turn doktor panggil.😥

3 Balas

alhamdulillah... bby ok.. doktor pun xth dari mana darah tu.. sy dah pantang xbersama suami, xbuat kerja berat.. tapi keluar jugak.. alhamdulillah. skrg dah 37w.. minggu depan 38 dah masuk wad. tuk cizer. sebb ank sulong n kedua cizer...tq semua yg bertanya..

Sis ada apa2 update ke keadaan sis skrg? Hope everything okay 🙏

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin