Salam..nak pandangan semua,anak 2thn2bln..baru stop bf,tp anak x nak minum susu formula..

Tiap mlm kalau nak tido lebih memilih air sirap..Ade suggestion x susu ape yg sesuai

Salam..nak pandangan semua,anak 2thn2bln..baru stop bf,tp anak x nak minum susu formula..
1 Balas

anak sy pon sama sis, susah nak mnum susu botol.. tp sy bg dia milo campur susu fresh milk..alhamdulillah dia minum byk..tp kalu bancuh milo,jgn letak byk milo,risau dia sembelit.. tp skrg dh xnk mcmtu..nak mnum segar dgn koko krunch plk..hehe.. sy layankan je. aslkn dia mnum susu..klo buat apa yg dia mntak 2 mangkuk koko krunch dgn susu boleh habis..

3y ago

Welcome sis ;)