Kencing Kotor

Tiap kali checkup msti sangkut kencing kotor , stress kekadang 😭

18 Balas

Sis bley cuba time check up, jgn amek kencing pertama bgun tido tu. Sis amek kencing selepas tu, byk kan minum air masak. Sbb ni pn nurse kk yg bgtao sy. Dye ckp kencing pertama bgun tido tu tinggi gula pastu kan tertahan lama time tido. Mmg akan jadi kencing kotor, lg2 time pregnant. Sy drpd awal bukak buku pink bwat mcm tu, alhamdulillah clear je. Insha allah. Sis cuba ya 🥰🥰