Kencing Kotor

Tiap kali checkup msti sangkut kencing kotor , stress kekadang 😭

18 Balas

air barli memang bagus untuk kencing kotor... awak minum 2 kali pun dah cukup plus minum air masak banyak...

Minum air rebusan halba sis. Insyallah elok kencing kotor. Banyak kan minum air kosong and jaga miss v

kalau protein 3-4+ boleh tanya sy. kalau sekadar kencing kotor, xde problem beso

2y ago

Sya minum air berliter2... Smpai air kencing pun jd jernih kahkah.. Mmg perut penuh dh air udah lh tgh sarat 😜😜

minum air bali tanpa ltk gula in shaa allah klu selalu amal sush nk kne kncing kotor

sis try minum air barli. sy dlu pernah sangkut lepas minum alhamdulillah ok

2y ago

Aah ramai jgak suruh minum air bali , nanti kita try .. thanks you 🫰🏻

Minum air barli.

minum banyak air

bykkn minum air