Kencing Kotor

Tiap kali checkup msti sangkut kencing kotor , stress kekadang 😭

18 Balas

minum air kosong bnyak2 2 3 hari sblum checkup. sblum pegi checkup pon minum bnyak n kencing dulu. kt klinik sblum kencing basuh dulu miss v bersih2. kencing yg mula2 keluar jgn amek. amek yg tengah2.

2y ago

Betul. Setuju dengan sis. Setiap hari memang kena minum banyak air masak. Nanti waktu check-up di kk, ikut macam step sis ni. Memang result akan ok. Sy tahu step ni pun sebab nurse kk bagi tahu sy. Sepanjang check-up, sekali je sy ada sedikit air kencing kotor..lepas ikut step ni dah ok..