Demi Bertahan Hidup, Bayi Perlukan RM6 Juta Untuk Dapatkan Rawatan Termahal Di Dunia!

Tiada ibu ayah yang sanggup melihat anak berada dalam kesakitan. Sebolehnya ingin sahaja menggantikan tempat mereka dan berusaha memastikan keadaan kembali sihat seperti kanak-lanak yang lain meskipun menelan kos rawatan agak tinggi. Kos rawatan hospital menelan perbelanjaan agak tinggi bagi penyakit yang jarang berlaki. Bayir dari Singapura memerlukan sumbangan RM6 Juta! Jom baca artikel penuh di sini: https://my.theasianparent.com/kos-rawatan-termahal-dunia

Demi Bertahan Hidup, Bayi Perlukan RM6 Juta Untuk Dapatkan Rawatan Termahal Di Dunia!
2 Balas

Mahal nya 😮‍💨 moga dipermudah urusan baby dapat rawatan

👍