Kos rawatan

Berapa ya kos rawatan baby di NICU + SCN (HTAR) ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

maaf puan sy kurang pasti ttg ini.. cuba puan col HTAR tanya ttg ini atau email ... mcm sy dlu anak 14 hari stay nicu sbb pramatang lahir 34minggu cas lebih kurang 150..itu harga pada tahun 2019 tp dkt hsptl kerajaan yg lain bkn HTAR

hi guys i nk tnye lah berapa kos ea skrg untuk bby skit kuning dkt nicu hsi..skrg ni bru msuk dua ari ank kna thn..nk standby siap2..tq