Kos rawatan buasir ketika hamil

Sesiapa pernah mendapatkan rawatan buasir dimana2 hospital? Boleh share berapa kos dikenakan?

1 Balas

Better ke hospital bahagian kecemasan atau rujuk bahagian pakar. Lagi murah. 😅 Saya pergi swasta sekali pergi RM200 tapi kena selalu followup. So kalau sis berkemampuan, boleh ke swasta. Sebab pengalaman saya, selagi takbersalin, selagi tu buasir akan ada. 😅 Cumanya doktor akan jolok / sapu cream bagi reda bengkak ja. Selebihnya kena consume ubat cirit, kurang bengkak.

2y ago

Yeke. Alahaii. Terima kasih 🥲