BAB (berdarah)

Hi there! im 10weeks now. i notice bile buang air bsr lps tu akan keluar lendir mcm darah. whats that mean? im worried,happen twice da.

2 Balas

Masa saya 1st tri dulu pun saya buang air besar berdarah. Mula2 ingat keguguran rupanya saya berak berdarah.. memang sakit gila..

5y ago

Saya tak pergi.. sebab saya takut doctor tu nak tengok😅 so saya minum air masak banyak2.. dan saya makan buah jambu air. Alhamdulillah esok tu dah ok wak.. cuma kat najis tu ada warna2 merah darah tu..