Sy last period on 25.4 last month..ekotkan da delay smgu jugak xperiod..ble sy chck yes im prgnant..

Then time chck urine test cpt betul naik double line..biasa org ckp klu baru smgu dua lmbt line tue naik..tp wajarkah naik double line tue cepat?huhu sy excited sbb dalame x mngandung..tp tkot jugak disappointed.. hopefully mmg sy prgnant la❤️

9 Balas

bagi sy normal. sy test upt mmg terus naik double line. sy xde tunggu seminggu@2 delay period pon. 1st pregnancy & 2nd pregnancy sama. 1st pregnancy sy test upt 1@2hari lewat period guna strip mmg naik double line cpt. pastu mcm xpercaya test pakai digital cb mmg pregnant. utk 2nd pregnant sy test upt 5hari sebelom period. boleh test sbb susu bdn drop teruk. upt mmg naik double line. pakai upt strip juga dulu. sehari selepas delay cuba lg dn naik double line juga. sy beli pula digital cb yes mmg pregnant☺️

Sy mcm sis aritue.. xpercaya juga sbb sy 12 taun tunggu dr anak no 2.. time tue sy lewat 2minggu Check yes +ve laju jew naik doubel line.. Now sy dh 4 bulan 😊 Ada tue sis Nanti pi scan tau check hehe Tahniah sis jaga bebaik tau

Saya lambat sehari je period tp line pekat Kejap je naik. So tak pelik. Sy tgu sebulan baru pg scan Sbb time tu da nampak jelas Hehehe

in sha Allah pregnant . sllu klu dah terang confirm la pregnant .. kcuali awak salah beli je ..ade orang opk bukn upt 😅😅😅

Saya pun last period tarikh sama..pegi scan dh 4weeks..doakn saya..my first pregnancy btw

wajar ja.. ikutkan baby kot selalunya cepat naik line dan terang.. :-)

wajar sis..sy pn mcmtu..pekat je naik 2line

wajar je.

normal