Have you ever been to a theme park with your partner after marriage?
Voice your Opinion
Yes
No

3732 respon

15 Balas

rsenye tidak... mgkin utk sketika... mgkin smpai2 pn die xkn p theme park... suami bkn jnis y ske pg tmpat crowded... prgi kdai mkn pn time org xrmai... prgi shopping die blh ske ddk dlm krte... klau msuk mall@hypermarket pn die ke mr. diy je... kte la y mryau cri brg kprluan...

not yet. married during mco and now pregnant 1st baby insyaAllah ❤ most important, i dont really prefer themepark. nature would be better

Husband x minat theme park... Sukanya pemandangan cantik2 and menenangkan seja.. Nasib dpt wife yg mana2 pun okay.. Asal kita happy 😆

Tak pernah sekali pun gi theme park ni. Psangan x minat begini. 🤣 Saya Tengok dr jauh je la.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Belum sempat lagi. End Dec 2019 kahwin skrg pregnant Nak masuk 5 bulan. Pastu PKP lak skrg ni 😭😭😭😭

kawin time pkp tak dapat nak pergi, sebelum kawin sempat pergi dengan bakal suami (suami), kawan dan adik

Syukur. Alhamdulillah. Yes. 💗

Musim covid

havent yet!

x minat