nk tanya..ada tk mummy2 kt sini yg thalessemia trait? hb below 9je.. dpt bersalin normal tk? ada apa2 risiko tk kt baby ?

Thalesemia trait

2 Balas

saya alpha & beta talasemia treat.. Alhamdulillah baby deliver normal.. tapi kena jaga2 sangat.. many risk.. baby saya tahan seminggu je..then meninggal sbb kuman kat otak.. now preg lagi.. and risau

5y ago

Allah..anak syurga sis...baby sis lahir cukup bulan ke? hb sis masa preggy macammana?

Dapatkan nasihat drpd doktor. Pantauan Amat penting

5y ago

Tq😊