kenapa suami suka tengok fon berbanding isteri sendiri

Tgh pregnant ni kita msti la akan rse sensitif 2x ganda kan. tgok pula suami sbelah kita hadap fb jee. time keje dhla takde msa layan kita sgt, bila cuti pon hadap fb je. kadang2 luah dia tk sedar pon salah dia lagi menjwab macam dia buat tu betul je tak fikir perasaan kita. mcm mana nk buat dgn suami mcm ni? penat nk luah.. sedih.. dah la mengandung anak dia. taktahu nk luah kat mana. bukan nk bkk aib dia. tapi takde tmpt luahan.

4 Balas

nk buat apa? biar je la dia main fb tu. kalau nk masa, ajak keluar jalan2. kalau dia ada pompuan lain takde nye main fb depan awk. baik awk cari hobi lg bagus. baca buku ke, belajar mengayam ke, tanam2 bunga ke. takdelah dok fikir bukan2 sgt. tak bagus utk perkembangan baby