kalau scan masih breech 34/52+5/7 korang prefer ceaser swasta atau kerajaan?sbb saya f/up d swasta

tgh pikir nak beranak mana

1 Balas

klu kerajaan dorg akn try ecv dlu...sbb mereka seboleh2nya nak kelahiran normal. klu xberjaya baru proceed utk czer.

8mo ago

bby ada chance utk pusing smpai 36w. by 36w klu masih breech, kk usually akn contact dktr pakar dan buat surat refer ke hsptl terus. dkt sana nanti ada scan lg sekali dan dktr pakar akn evaluate sama ada ecv recommended atau tidak. awk blh rujuk dgn gynae yg awk f/up skrg..sbb if ceaser swasta, costly.