Sambungan Nama Naura

Tgh mencari sambungan nama utk anak pertama sy.. Now dah 38 weeks.. Huhu berkenan pulak dgn nama naura. Tp belakang x jumpa lg sesuaii.. Huhu.. Ada tak yang nak share idea? 😊😊

140 Balas

Sma la dgn sy sis.. Hari tu scan nmpak mcm Gegirl.. 😍 dn sy pon berminat nk letak nama NAURA .. Dan sy akan letak nama Nur NAURA MIKAYLA ❤Nur= Cahaya, Naura= Bunga, Mikayla= Pemberian allah ... Cantik kan maksud nama tu

smngtnya sy join bgi idea haha. Naura Diaz Naura Dzal Aidi Naura Presley Naura Meena Naura Fadzilah Naura Hasni Naura Wiyah Naura Rasmussen Naura Fitriasha Naura Nasha

Terima kasih semua bg cadangan n idea.. Hehe sy pilih nama Naura Aleesa. Maksud bunga yg dilindungi tuhan.. 🌼

Naura Aulia.. Makna Aulia : Pemimpin, Semangat, Malaikat , Teman .. Semoga Naura menjadi anak yg bijak, cerdas , amanah dan taat.. Amin

Naura Aileen or Naura Alisha or Naura Mikayla NAURA = Bunga AILEEN = Cahaya terang ALISHA = Dilindungi tuhan MIKAYLA = Pemberian Allah

Naura Delaila , Naura Delisha , Putri Naura , Naura Umairah , Naura Batrisya , Naura Affeya

Naura Azalea Naura Azawiyah Naura Nasha Naura Faszilah Naura Emirah Naura Nina

NAURA NADEERA naura maksudnya bunga nadeera maksudnya berseri-seri/khusus/unit

NAURA JANNAH NAURA IHTIFAH NAURA AMIELDA NAURA QAISARA SEMUA NAMA ANAK SAYA

Naura Hannah . hihi, nama anak murid saya . bijak sangat budaknya 😍