Hi semua. Boleh suggest nama baby yang indah didengar bermula dengan naura ...

Masih mencari nama untuk bayi perempuan

21 Balas

naura safiyyah naura amani naura raudhah naura alya naura izzati naura rabithah naura amna naura afiyah naura izzah ok dah tu je sy terfikir.

Naura Afia Naura Ufairah Naurah Amanda Naurah Medina Naurah Qalisha Naurah Aufa Naurah Amani Naurah Irdina Naurah Delisha Naura Khaula

anak no 1 sy girls Auni Naurah dan ke3 ini pun girls. skrg 33w. sy plan nk letak Airis Raudah

anak first Nur naurah aqisya(cahaya bunga hidup) ank 2nd Nur Naurah Ariana(cahaya bunga suci)

Naura Mikayla Naura Auliya Naura Jenaira Naura Cariva Naura Helena Naura Hijjanah

Naura Athirah (bunga yg mulia) naura Amna (bunga ketenangan)

Naura maysa Naurah marissa Naura aleesa

nama anak sedara... Naira ALMA raisya

Naura Sofea - Bunga Menawan

Soraya Naura Naura Imani