Nama sambungan baby ♥️

Hari tu plan nak letak nama Aileen Medina. Atuk baby tak suka aileen pulak. Ada suggestion tak sambungan nama untuk depan Medina? ♥️ thank you mummies

55 Balas

Aireen Medina Aira Medina Aulia Medina Ara Medina Adra Medina Saya nak letak nama anak nanti Ayla Saffiya kalau girl InsyaAllah Ayla Medina pun boleh

kenapa x suka aileen 😢 aileen tu maksudnya cahaya terang.. it's a new Nur... hehehe anak sy pun nama aileen

Nureen Medina Eliya Medina Haneen/Hanin Medina Salwa Medina Muneesa Medina Aura Medina Aneesa Medina

medina safiya medina maksudnya bandar al madinah safiya bermaksud yang bersih dan jujur

4y ago

utk ejaan khalishah maksudnya murni..ini apa yg sy dpt la

Sofea Medina Hanani Medina Saffiya Medina Aisyah Medina Shahidatul Medina 😊

utk ejaan sofia ada maksudnya.Sofia bermaksud Menawan

Ayra Medina Dhia Medina Khayla Medina Awfa Medina

Haura medina Aisyah medina Amni medina

ainaa medina.. zuhaira medina.. humaira medina..

jasmine medina, soraya medina