Nama Baby Girl ❤

Boleh bagi cadangan tak untuk nama yang mula dengan huruf N dan nak digabungkan dengan huruf A atau F. Saya suka nama Naura, tapi tak ada lagi idea utk nama belakang.. Sama ada yg mula dengan A/ F...

41 Balas

Naura biase org paring kan dgn sofea. Naura sofea. Kalau nk A or F jugk... Naura Aulia Naura Faiqah, Farisha

Naura sofea Naura saffiyah Naura adellea Naura imanina. . Ehh mcm byk plak. .🤭

Ainnur Faradinie = Mata cahaya (cahaya mata) keindahan agama

NurNaura Medina ( Cahaya Bunga Kota Madinah)

Naura Firzanah Naura Falisha Naura Fahimi Naura Farhah

Na'ila Al Farafisya - isteri saidina uthman

Naisa alifia Nur fasya Naura alina Natasya aina

Naura Alina Naura Fatiha

Naura Akhtar Nama anak fruit sy..huhu

Nawrah iman (bunga agama)