Lambat buka buku pink..semasa usia kandungan 6minggu ada rujuk kkia..

Tetapi kkia bagi apoiment semasa kandungan berusia 18minggu baru buka buku pink..ada ka normal?mohon pencerahan..saya 1st time nie..

2 Balas

kalau dh nurse kasi appointment lmbt terima aja la. mungkin full sbb sehari limit brp org je bukak buku. sy buat awl sbb pnh gugur first. kalau sis risau bole cek swasta 2-3 minggu sekali

Kalau kkia bg appointment tarikh tu awak follow je sis , tapi jangan skip ubat ya .