Nak buka buku pink .

Haiiiii mommyx2 nak tanya , macam mana nak buka buku pink kat kkia ? Nervous ??

9 Balas

Bawa dokumen lengkap siap2 utk elak kn kena suruh datang 2 kali.. Copy ic suami isteri, gmbar b'ukuran passport suami isteri dan copy sijil nikah. Tp setiap kkia bbeza better call n tanya before nak dtg buka

Make sure call dlu buat appointment tau.. nnti nurse akan bagi date yg sesuai dtg buka buku pink. Jgn dtg terjah je nnti kena suruh balik.

call dulu tanya sama ada kena tunggu berapa minggu or bole terus buat. all the best and tahniah mummy

Mase pendaftaran to bgtau nk bukak buku pink..kalo xde pic scan too..salu dorg suh buat upt dlu..

P klinik desa gtw nk buka buku..nnt doa bg urin dlu...dh bla bln

pergi kt kaunter amik no, bgitau nak buka buku 🤗

hehheheh serah dri je kt sna. yg ptg doc ckup.

Call kkia. Buat appointment dulu dengan nurse.

Saya pon x buka lgi. Esok baru nk pegi.