Adakah tanda positive

Test pregnancy line 2 kabur ada ya normal ?atau tanda kehamilan??

Adakah tanda positive
13 Balas

Kalau test2 terus naik 2line tapi 1 line samar2 itu bermaksud pregnant.. Tapi kalau upt dah dibiar 1jam baru ada 2line kira xpregnant sis

hai sis sma lh kite..msh kbur..hrp klini mmg ada amin..ttc 4tahun.. cek frst urine.. mgkn kne repeat test mgu dpn..utk cnfmkn btul2..

3w ago

baik..nk tgu 3,4hr lg.. lewt 5hr priod bru nk cbe test lain.

Sama la sis saya 2kali cek 2line.. last period 4/5 belum pergi klnik lagi, klau kiraan saya dah 4weeks 4hari

3w ago

amin

Sme mcm sy sis...Alhamdulillah, dah 8 week skrng...mnggu dpn dh kne mnum air gula

lama2 nt terang tu sis,sy pun mcm tu jgk .. tahniah pregy ..

boleh try esok pagi..air kencing yg ptama..lagi accurate

Tahniah.. Klo nk clear wat pregnancy test kat kk

pregnant tu. tahniah sis.

pregnant tu sis... tahniah