test kehamilan

Adakah tanda ini sy hamil hari isnin sy check 1 line... hri nie 2 line tapi pudar

test kehamilan
45 Balas

Check lagi 1-2 minggu. Saya macam ni jugak, first week check negative. Second week check pun negative. Third week (bila dah lambat 2-3 hari) check, naik line tp pudar sangat. Macam tak nampak.

macam sya juga..sye cek sblm tarikh period..3 test semua dua line pudar..tapi nampak lner..then buat kali ke-4 test slepas 2 minggu..xpayah tgu 2 3 minit dah naik 2 line..alhamdulilah..

Mcm sy la sis.. Mlm to cek 1 line kabur 1 lagi terang.. Then sok pagi2 bangun tido nk buang air kecil. Cek. Skli. Lagi.. Tros terang double

don't worry may be your HCG hormone is high enough however just take precautions this should be signs of pregnancy. Congrats

better check after a few weeks lagi, tapi saya dlu pun mcm ni jugak lps cukup sbulan test trus buat buku pink 😅😅xde 2nd test dh

Sama mcm saya. Mula2 check satu line Selang 5 hari saya check dia pudar2 mcm sis lah. Selang lg 5hari baru betul2 naik double line.

Positif sis, kalau sis was² boleh check 3hari lagi.. Confirm terang.. Jaga diri, jangan buat kerja berat²

sy pon mcm ni, mule2 check 1 line, esok tgok blik jd 2line, mmg btul sy prgnnt 😄

Cuba check esk pagi2 lps bgun 1st kecing kita tu Nnti laju je result dia Positive

saya pon mcm tu jugak masa check. tapi kandungan dah 3 bulan