Mommys2 mahu tanya sya ni teringin sgt nak mnum coke selamt tak untuk ibu hamil 8weeks

Tertnya2 selamt ke tidak

6 Balas

nak minum sikit tu boleh lah sis buat lepas teringin.jgn minum smp sebotol dah lah.normal lah kita org ngandung teringin nak mkn itu ini boleh je tapi berpada2.

Sy pn mngidam mse awl2 trimester..tp xmnom pn..msok trimester 2 je,sy cmpur kn coke tu dgn air masak..coke tu bg ad rasa je..lbhkn air masak..

kalau sy seteguk je. bagi lepas keinginan.. lepas tu, xminum dh. sbb tak elok

Minum sikit je bagi lepas hajat tu. Tapi biarkan dulu sampai gas die kurang.

baik trima kasih mommys2

mn blh