Apa yang membuatkan anda mula tertarik kepada suami?
Voice your Opinion
Rupa yang kacak
Bertanggungjawab
Mengambil berat
Selalu beri hadiah

6508 respon

46 Balas

asalnya rupa.. hahahha.. lps tu tgk tnggungjwb dia... cara dia jaga sy.. slalu sblum ni cpl asyik ajak jumpa je.. tp dia x.. jumpa dlm masa sama igtkan kita tnggungjwb sbgai anak..dia sdikit kawal khidupan universiti sy sbb dia pkerja sana sy student tp alhamdulillah sy slesa sbb x mengarut mcm kwan2 sbaya yg lain masa tu..

sikap cerewet & perfectionist.. sbb sya ada salasilah penyakit keturunan OCD.. atuk, ayah , adik & sya. jd husband lbih memahami kami.. tp sya & ayah masih boleh dikawal sbb kami pernah pergi terapi.. so masih boleh mkn kt kedai & rumah org lain...

Pertama kali, nampak macam seorang yang bijak dan berkaliber. Terbukti apabila beliau mampu jawab segala pertanyaan all his peers and seniors. Bertanggungjawab dan amanah. Bila mula kenal, nampak beliau seorang yg sangat mengambil berat.

Ambil berat & terlalu kemas & wangi 😆😆😆 sebab dekat sekolah tu time tu most of budak lelaki semua selekeh selebet & bau dia sebatu lari🤣 tapi husband sy ni sebatu dah bau perfume dia🤣🤣🤣

cerewet . sebab saya ada family background diagnosis OCD. jadi dia lebih faham tentang kebersihan & tidak persoalkan kenapa saya berasa geli atau tidak makan makanan selain dimasak sendiri di rumah

tak ambil kesempatan, penyabar, tak cakap kosong, jenis yg ada inisiatif, dari segi rupa tu dia ada apa yg sy cari selama ni 😘

Hormat org tuaa..dn skaa mnolong saya drumah time cuti.. Tpi klaw bab ensem tu xdak mnis tu ad lhaa😜

Asalnya main Mata,jeling2 last2 sangkut...golek2 eh nikah ehh dh nk dpt BBY,ehh bhgia sgt🥰😁

Alhamdulillah suami memahami,suka bg nasihat tu yg tertarik tu sesuai dengan nama dia..hihih

Entah la...sblom kawen lain...lpas kawen lain...sama jugak mcm sy...hahahaha...