Pernahkah anda terlepas temujanji pranatal anda semasa penutupan sempadan COVID-19? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Pernahkah anda terlepas temujanji pranatal anda semasa penutupan sempadan COVID-19?  <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

2198 respon

11 Balas

Pernah.. lebih lg sekarang😹 Bukan setakat penutupan sempadan.. Siap pakai gelAng.. dah 4kali swab test.. tahun lepas bulan 11 swab sbb ada family positif.. Tahun ni 5/1/21 swab lg Sbb contact rapat & tmpt kena pkpd.. 12/1/21 kena swab test kali kedua sbb results pertama xmemuaskan.. sepatutnya 14/1/21 dah buka gelang.. tp msih blum ada panggilan lg 😌 19hb/1 ada appointment jumpa doc.. Bila kurang darah ni Risau pula Dgn kesihatan baby

Tidak pernah. Saya mengandung dan bersalin sebelum covid19. Masa covid19 melanda, masih boleh bawa anak ke kk untuk monthly check up dan vaksin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tak pernah. masa covid relax je datang kk. tapi memang pandang tajam dekat sape yang bersin dengan batuk wahahahaha seram 😆

Alhamdulillah setakat ini x pernah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Sebab selalu memang ada dalam kawasan #TAPactiveusers

tidak pernah

takpernah

xpernah

Pernah

love