tolong saya

ade sape² tak dgn rela hati jd motivator sy dalam hal perkahwinan.. sy nk mintak pendapat org² lama.. sy nikah muda, bnyk sy x thu.. sy perlukan seseorang guide sy.. luahkan perasaan sy.. org terdekat semua x faham sy 😔 pleaseeee . if ade, help me.. bg nombor telefon, sy nk wasap .. sy bukam scammer.. sy betul² seorang isteri yg perlukan pakar motivasi untuk selesaikan masalah rumahtangga sy.. masalah sy.. sy nk tips mcm mana nk jd isteri yg matang.. yg terbaik.. hmmm

5 Balas

awk ble wsp sy 0199760702 , sy tk de masalah dgr luahan awk . Dan inshaAllah sy ble tlg awk 😊