tolong saya

ade sape² tak dgn rela hati jd motivator sy dalam hal perkahwinan.. sy nk mintak pendapat org² lama.. sy nikah muda, bnyk sy x thu.. sy perlukan seseorang guide sy.. luahkan perasaan sy.. org terdekat semua x faham sy 😔 pleaseeee . if ade, help me.. bg nombor telefon, sy nk wasap .. sy bukam scammer.. sy betul² seorang isteri yg perlukan pakar motivasi untuk selesaikan masalah rumahtangga sy.. masalah sy.. sy nk tips mcm mana nk jd isteri yg matang.. yg terbaik.. hmmm

5 Balas

bukan xnak luah dgn org terdekat, tp diorang x pndai jaga rahsia.. semua akan dibagitahu kt org lain nnti 😔 if ade nombor fon mane² pakar motivasi or ustazah pun boleh share kt sy 😭 sy betul² perlukan pertolongan.. sakit sgt.. pedihhh.. sy nk somone untuk dgr masalab sy

dkt fb ada kaunselor rumahtangga yg sediakan nombor whatsapp. mungkin boleh cuba cari di situ. semoga berhasil ye.

3y ago

sama2 😁

betul, no need cerita hal rumahtangga pada yg terdekat, byk keburukan dari kebaikan.. try sis contact ni..

awk ble wsp sy 0199760702 , sy tk de masalah dgr luahan awk . Dan inshaAllah sy ble tlg awk 😊

tolong sy 016 7329712