Sy perlukan bantuan

Hai ibu..saya sekarang dlm keadaan yg sgt2 memerlukan..sy bkn perlukan bntuan duit,sy nk minta bantuan idea ...sy skrang tgh memgandung,sy dan suami sdang dlm msalah kwangan,jd boleh tak bantu sy beri cadangan pkerjaan apa yg sy boleh buat dlm keadaan sy mcm ni...sy nk buat tiktok affilate tp fllower sy tak mncapai target yg dipinta...ada tak yg boleh bantu sy beri cdangan...trima ksih...

1 Balas

Buat affilate shopee..kwn sy xde follower sgt..tp kalau pndai n rajin live..busuk2 dpt 1k..sy ingt nk cuba jgk buat..skrg xlarat tgh sarat..

4w ago

mcm mana nk buat ye ..sb sy ada cuba dftar tp dia mtak referral code ..tu sy tk fhm tu