craving

terlampau craving itu ini . tapi tahan . smpai rasa nk ngamuk? tp tahan jugak nk ngamuk . haaa lelahnya hati menahan perasaan .

7 Balas

weekend pun husband kerja ke? tak ada sehari pun dia off ke? tak pun sis cuba buat sendiri makanan yg craving tu. kalau craving buah2 selalu duk kg la paling sng dapat. kdg xpayah beli jiran2 ada..

5y ago

Kalau macam tu husband kena berkorban masa tido dia tu sekejap. Ala ckp kat dia. Kita ni dahlah duk kat jin bertendang...foodpanda xnak dtg. Jiran jauh...kalau abg xnk carikan makanan sy nak tu xkan sy nak suruh jin... 😆😆

craving apa tu sis..klu bnda yg snang dpt mkn jelah sis..tp klu bnda mrepek atau susah nk dpt mmg kna than jelah jwbnye 😅

GrabFood! FoodPanda! But of course the best is personal delivery by husband 😅

5y ago

kg ceruk sgt😫😫 semua tu tk dpt nk anta

Sy smpai nangis klau xdpat..macam terasa sgt apa xtau. Huhu

5y ago

huhu nangis la kita bersama²😂😂 tekak tk puas slgi tk dpt

Craving apa sis? Susah ke nak dapat?

5y ago

craving mudah je cari . tp suami sllu kerja pg ke mlm . takde kenderaan nk gerak mana² . hanya duduk rumah jela hari² .

Order online je sis, sng.

5y ago

kg sy ceruk sgt😩😩 org tk anta .

cian... sabar yaa sis..

5y ago

hmm sian sy huhu