SUSAH NAK TIDUR TRIMESTER 3

terlalu penat mata. 🥲 berat kepala bila takboleh nak lelap macamnie. 😭 hari-haru dah berminggu-minggu. badan sampai lemau. mata macam panda. ada tips untuk senang tidur tak ? siang malam takboleh tidur. sehari tidur sejam mana larat weh itu pun tak nyenyak langsung. stress. 🥺 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

Sy pulk kuat tido.. mnjk 30w smpai 35w ni.. pgi jm9 bgun mkn pastu tido jm 1bru bgunn pastu mkn jm 5tido smpai magrib pstu mkn jm 10 tido smpai 4pgi bgun sbb lpar.. ..ulang2 mcm tu.. kje rumh sy xbuat tpi penat mengntok lepas mkn