SUSAH NAK TIDUR TRIMESTER 3

terlalu penat mata. 🥲 berat kepala bila takboleh nak lelap macamnie. 😭 hari-haru dah berminggu-minggu. badan sampai lemau. mata macam panda. ada tips untuk senang tidur tak ? siang malam takboleh tidur. sehari tidur sejam mana larat weh itu pun tak nyenyak langsung. stress. 🥺 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

samala saya sekarang ni..start masuk 8 bulan mmg xboleh tido..sekrang dah 38minggu 3 hari..tengah seronok scroll2 post org😂..saya boleh tido time balik kg suami je..sebb selesa dn sejuk..kalau rumah sendiri subhanallah..bukak aircond pun peluh2 lagi🥹